Foglalási feltételek

Szállásfoglalás email-en, vagy telefonon keresztül lehetséges.
Az írásban jelzett foglalási szándékot 48 órán belül visszaigazoljuk.
A foglalás érvényesítése érdekében 10 % foglalót kérjük átutalni magyarországi, vagy romániai bankszámlaszámunkra.
Visszaigazoláskor rendelkezésre bocsátjuk a számlaszámot.
Az átutalás beérkezését követően 48 órán belül írásos foglalás visszaigazolást küldünk a megadott email címre.

Foglaláskor kérjük az alábbiakat adja meg:
Szállás időpontja: .....- tól; .....- ig
Éjszakák száma
Személyek száma
Igényelt étkezés
Választott bankszámlaszám - Magyarországi/Romániai
Egyéni kérések - a visszaigazolásban visszajelzünk ennek teljesíthetőségéről
.


Pénzváltó

Amennyiben probléma merülne fel az eszköz használatával kérem
engedélyezze active-x vezérlok futtatását a böngészö felsö sávjában!

Lefoglalom

További információkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Szállásfoglalás, ügyintézés partner vendégházaknál az alábbi elérhetőségeken.

TelefonKibéd Térkép
0036-30-627-1636
0040-745-925-859
e-mail:
kapcsolat@madarasvendeghaz.hu
Cím: Kibéd, Fő utca 524.
(GPS: 46° 32' 0" Észak , 24° 58' 0"Kelet)

Utazási lehetőségek

Autóval Magyarországról

Budapest - Kibéd térkép
Budapest - M3 Debrecen - E60 - Ártánd határátkelő - (E60 út) - Nagyvárad (Oradea) - E60 út - Kolozsvár (Cluj Napoca) - E60 út - Marosvásárhely (Tirgu Mures) - E60 út - Balavásár (Balauseri) - A13 - Kibéd (Chibed)

Debrecen - Kibéd térkép
Debrecen - 47 út - Berettyúójfalú - 42 út (E60) - Ártánd határátkelo - E60 út - Nagyvárad (Oradea) - E60 út - Kolozsvár (Cluj Napoca) - E60 út - Marosvásárhely (Tirgu Mures) - E60 út - Balavásár (Balauseri) - A13 út - Kibéd (Chibed)

Nyíregyháza - Kibéd térkép
Nyíregyháza - 41 út - Vaja - 49 út - Mátészalka - 49 út - Csengersima határátkelo - 49 út - Szatmár (Satu Mare) - E81 út - Zilah (Zalau) - E80 út - Kolozsvár (Cluj Napoca) - E60 út - Marosvásárhely (Tirgu Mures) - E60 út - Balavásár (Balauseri) - A13 út - Kibéd (Chibed)

Békéscsaba - Kibéd térkép
Békéscsaba - 44 út - Gyula határátkelo - E671 - Nagyvárad (Oradea) - E60 út - Kolozsvár (Cluj Napoca) - E60 út - Marosvásárhely (Tirgu Mures) - E60 út - Balavásár (Balauseri) - A13 út - Kibéd (Chibed)

Szeged - Kibéd térkép
Szeged - 43 út (E68) - Nagylak - E68 út - Arad (Arad) - E68 út - Déva (Deva) - E68 út - Sebes (Sebes) - E81 út - Gyulafehérvár (Alba Iulia) - E81 út - Torda (Turda) - E60 út - Marosvásárhely (Tirgu Mures) - E60 út - Balavásár (Balauseri) - A13 út - Kibéd (Chibed)

Időjárás:

Meteoprog.hu
Időkép.ro

Útvonaltervezők:
Útvonaltervezésnél kérjük a helység nevek Román megfelelőjét használja!

viamichelin.com
maps.google.hu
map24.com

Autóbusz

Volán
Orange Ways
Csavargó
Ballótransz
Scorpiontransz
Transptur

Vonat

MÁV
CFR (román vasúti társaság)

Repülő

Malév
Wizzair
Marosvasarhelyi repülőter
Kolozsvári repülőtér

vissza a lap tetejére

Vendégkönyv

Kedves vendégünk! Bízunk benne, hogy szállásunk elnyerte tetszését, és kellemesen töltötte nálunk szabadidejét. Amennyiben szívesen megosztaná velünk élményeit, esetleg észrevétele, javaslata van, várjuk visszajelzését ide

Vendégeink írták

2009 nyarán töltöttünk el 3 élmény dús napot Kibéden, először jártunk Erdélyben. Az itt töltött idő alatt ízelítőt kaphattunk a székely emberek életéből, gondolkodásmódjából, ízes beszédstílusából.
Szeretném kiemelni a vendéglátás szívélyességét és a házigazdák őszinteségét és nyitottságát, amelyet velünk szemben tanúsítottak. Különlegességet jelentett a helyi étel- és italválaszték sokfélesége, az erdélyi ízek egyszerűsége, amelyből bőségesen fogyaszthattunk.
Varázslatos szépségű tájakon kirándulhattunk, és részünk lehetett olyan élményekben, mint pl. megismerni a számunkra különleges életmódú emberek életvitelét a hegyi pásztorokét. Ajánlom mindenkinek, ezt az élményt ne hagyja ki, ha itt jár.
Sokáig emlékezni fogunk erre a nyaralásunkra, őszintén köszönjük.

Zoli

Kedves vendéglátóink!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a csodálatos és felejthetetlen élményeket, amelyeket az Erdélyben eltöltött egy hét alatt szereztünk!. Régi vágyunk teljesült ezzel az úttal, ráadásul a hely-ismereteteknek köszönhetően jóval többet, illetve másként láthattunk, mint egy átlagos turista. Számtalan gyönyörű helyen jártunk, csodálatos élményekben lehetett részünk.
Jó érzés volt megtapasztalni az ott élő magyarok vendég- és hazaszeretetét, emberségét. Külön köszönet Irénke néninek és Béla bácsinak , akik régi barátnak kijáró meleg szeretettel fogadtak és láttak vendégül bennünket három napon keresztül.
Köszönjük még egyszer, hogy részesei lehettünk ennek a sok jónak!

Nagy család

Ott tök jó volt!
Volt ott egy kutya, amit megtanítottam kutyatáncra és az ágy nagyon puha
Az is nagyon jó volt mikor vizet húztam a kútról, hm... gémeskútról.
Nagyon jó ott lenni mert vannak ott macskák, jó reggelizni és vacsorázni, mert nagyon finom
Nagyon cukik a macskák

Dóri (7 éves)

Mivel már korábban voltam Erdélyben tudtam mire számítsak, de ennek ellenére úgy érzem, muszály leírnom az élményeimet. Gyönyörű vidék.
Mikor átléptük a határt, egy igen csúnya lepusztult környezet fogadott. Mintha valami védőbástya lenne amely visszatartja az embert, figyelemre inti, ne menj tovább, csak rosszabb lesz. Ez természetesen nem így van. A nagyvárosok forgalmával ugyan meg kell bírkózni, és ha kitartóak vagyunk nem mindennapi látványban lesz részünk. Öszintén bevallom, sokkal kevésbé figyeltem oda a forgalomra, az útra, és a körülöttem lévő autókra mint szoktam, helyette a tájban gyönyörködtem.
Első szálláshelyünk (otthonunk), Kibéd. Igen otthonunk, mert az a fogadtatás amit ott kaptunk nyugodt lélekkel hasonlítható egy rokonoknál tett látogatáshoz. Egy 100%-ig magyarok lakta falu Erdély szívében. A civilizált körülményekhez szokottak, és a kalandvágyók is megtalálják a maguknak megfelelőt, mindent meg lehet itt találni. Az ételekről? Hát, mennyei finomságok. Megkóstolhatjuk a régi magyar ételeket, házi készítésű finomságokat, és a közelben lévő Szovátán találunk éttermet, gyors éttermet.
Visszatérve Kibédre, 100%-ig magyarok lakta település a határtól ~350km-re. Kiváncsiság tölti el az embert, és elindul egy picit tanulmányozni a környéket. Helyben megismerkedik a róvásírás és a népi hagyományok történetével, ~ 15km-re lévő Bözödön meglátogatja az elárasztott falut, majd szintén Kibéden tanulmányoztuk a sajtkészítés tudományát, és egy gondolat jutott az eszembe Erdélyről. A kézzel fogható történelem.
Nem akarom leírni az teljes utunkat, de egy apró történet elmesélnék amivel nagyvárosban ritkán találkozhatunk. Csíkszépvizen bementünk egy boltba (falu). Vásároltunk ezt azt, mindent kaptunk nagy meglepetésre, majd elértünk egy olyan termékhez amire nem azt a választ kaptuk, hogy nincs, hanem egy gyors telefon, és 1 óra múlva már lesz. A beszélgetés hangulata a vásárlás során pedig olyan volt, mintha már évek óta ismernénk a eladót.
Szóval egy nagy darab Magyarország Romániában a mai napig.

Viktor

Erdély csodálatos. Köszönjük a sok finomságot, vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.

Radványi család

A szépséges Küküllők-mente, a vadregényes hegyoldalak, tarka domboldalak látványa és az 50 km-es körzetben található látnivalók élménye igencsak vetekszik a kedves Házigazdák szíves fogadtatásával, vendéglátásával. Hálásan köszönünk mindent. Visszük a Madaras Vendégház jó hírét! Sok sikert, és mindenkinek jó egészséget kívánunk szívből, szeretettel.

Nyers család

Felejthetetlen hetet hagyunk magunk mögött. Úgy indultunk útnak, hogy Erdély egy kicsiny szeletét megkóstoljuk. A Medve tó, a sóbánya és egyéb látnivalókon túl ami az ízét felülmúlta mindennek az a vendéglátás, a beszélgetések, a zamatos zakuszka, áfonyapálinka. Így igazán kerek lett a nyaralásunk. További sok sikert a vendéglátáshoz. Kívánom, hogy a derű ne fogyjon ki e házból. Nagyon jól éreztük magunkat.

Batha Béla és Marika
Szobonya Béla és Márta

Az itt töltött röpke egy hét felejthetetlen emlék marad. A finom áfonyalekvár íze reméljük sok-sok vendéget vonz még. A kedves, vendégszerető, barátságos fogadtatást köszönjük, minden ismerősünknek ajánljuk majd, hogy érezzék át az itteni magyarok mindennapjait.

Orosz Család

Köszönjük a barátságos vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon finomak voltak az ételek, és a lekvárokat kiemelnénk. Szegedről Jöttünk, és reméljük, hogy még legközelebb is eljutunk ide!!!!!

Köszönet mindenért: A Horváth Család

Emlékezetes hetet töltöttünk itt Kibéden. Tiszteletreméltó munkát végeztek a házon, nagyon kényelmes helyünk volt. Reggelente alig vártuk, hogy újra megízlelhessük a finom sajtot és a lekvárokat, esténként finomabbnál finomabb ételek feledtették fáradtságunkat. Köszönjük a vendégszeretetet.

Minden jót kíván: Gerencsér család, Hármasi Péter, Cserfősi Zoé

Barátságos, családias légkör, figyelmes házigazdák. Esténként hazajöttünk. Nagyon jól éreztünk magunkat, sok szép helyen jártunk, gyorsan múlt az idő. Kívánunk Nektek sok vendéget, jó egészséget.

Breznai Mariann és Lajos

Nagyon Köszönjük a kedves, barátságos vendéglátást. Csodálatos napokat töltöttünk maguknál. Őszinte barátsággal!

dr. Péczely György és az A.A. Stádium Kft egész csapata

Kapcsolat, infórmációk, segítség
A Madaras Vendégház erdélyi szállás. A kapcsolatot felveheti velünk telefonon, e-mail-en, skype-on egyszerűen. Honlapunkon széles körű információt talál Erdélyről. Utazás, programok, látnivalók, nevezetességek, hasznos tudnivalók, időjárás, érdekességek, erdélyi konyha, erdélyi ételek, bármi érdekli, nálunk megtalálja.. Érdeklődhet áraink iránt, akciók, aktuális ajánlatokkal kapcsolatban, szabad helyek iránt, szállásfoglalás ügyében. Kérhet infókat tőlünk, tanácsadással segítjük - útvonaltervezés, helyismeret, programajánlat, programlehetőségek ha érdeklik, keressen bennünket - csamad@freemail.hu kapcsolat@madarasvendeghaz.hu tel: 0036306271636 vagy 0040745925859
Küldjön nekünk visszajelzést, írja meg véleményét, vendégkönyvünk ön által gazdagodik, fontos nekünk a véleménye