...
Számos csoportos, szervezett utazás során arra nyílik lehetőségünk, hogy "villámlátogatásokat" tegyünk a közismertebb helyeken és egy benyomást szerezzünk a vidékről, az emberekről. A valóság azonban sokkal több, mint egy benyomás, egy hűtő mágnes, vagy néhány fénykép Erdélyről. A valóság kicsit mélyebben rejlik, az emberek megismerésében, a történelem, a kultúra megértésében, a természet szépségeinek felfedezésében.
Meggyőződésünk, hogy Erdély, Székelyföld értékei többet érnek, mint egy villámlátogatás. Ezért gondoltunk arra, hogy honlapunkat kicsit másként építjük fel, hogy ne csak egy átlagos szálláskínáló oldal legyen. Másként, oly módon, hogy akit érdekel, azt is megismerhesse, ami másoknak nem adatik meg.
Szeretnénk többet megmutatni Erdély és Székelyföld fantasztikus természeti kincseiből, a hegyek, a folyók, az erdők, a mezők szépségéből.
Szeretnénk hozzásegíteni, hogy betekintést nyerjen az erdélyi magyarság évszázadokon átnyúló történelmébe, a ma is élő hagyományaiba, kulturális értékeibe.
Szeretnénk lehetőséget nyújtani, hogy megismerjék az itt élő embereket "a híres székely embert" az életformájukat, a szokásaikat, a nyelvjárásukat ..... az értékeiket.

Nos, mindehhez ajánljuk, hogy bátran vágjon neki Erdély és Székelyföld felfedezésének. Családjával, barátaival induljon neki, ismerje meg ezt a csodálatos vidéket.

Jöjjön el hozzánk, látogassa meg Kibédet, a "Madaras Vendégházat".

Jöjjön el Erdélybe!